Ulykkesforsikring
Få pris og overblik over, hvad en ulykkesforsikring dækker her

Ulykkesforsikring

Man kan komme til skade på mange måder, og én ulykke kommer sjældent alene. Hos Jysk Lokal forsikring sørger vi for, at du får den den rigtige og tilstrækkelige hjælp, hvis ulykken sker. Med en ulykkesforsikring hos os, kan afhjælpe dig fra de økonomiske konsekvenser, som en ulykke kan medføre. Vi giver mulighed for at opnå dækning af udgifter til den behandling, der kan hjælpe dig, et varigt mén eller i værste fald et dødsfald. Det kan være økonomisk hjælp til fysioterapi, økonomisk kompensation, hvis méngraden bliver takseret til mere end 5% eller en aftalt forsikringssum, der kan komme til udbetaling ved dødsfald.

Fordele ved en ulykkesforsikring ved Jysk Lokal forsikring

Udover vores standarddækninger, har vi også en række tilvalgsmuligheder, der dækker dig, hvis du eksempelvis dyrker ekstremsport.

Dækning ved invaliditet

Når du tegner en ulykkesforsikring hos os, fastsætter vi i fællesskab en invaliditetssum, der er med til at afgøre størrelsen af din erstatning, hvis du får et varigt mén, som følge af en ulykke. Méngraden er fastlagt ud fra en vejledende tabel, som Arbejdsskadestyrelsen har udarbejdet. Et varigt mén dækker altså over permanente helbredsmæssige skader, som forringer din livskvalitet betydeligt, pga. fysiske smerter eller gener eller psykiske eftervirkninger.

Hvorfor os?

Når du forsikrer dig gennem Jysk Lokal forsikring, vælger du samtidig også vores gode service og dækning.
Du bliver tilknyttet din egen lokale assurandør, og vi kan hjælpe dig med, at få de rigtige dækninger til netop dig og dine behov.

Agerer lokalt og er i området

Støtter lokale foreninger og dit lokalsamfund

Frit værkstedsvalg og håndværker ved skade på hus

Frit behandlervalg ved ulykke

Fri kilometer på bilforsikring

Jysk Lokal Forsikring

Få et tilbud indenfor 24 timer

Jysk Lokal Forsikring tilbyder løsninger til private og erhverv med udgangspunkt i deres behov.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for en snak om dine forsikringer, eller hvis du gerne vil være ny kunde hos os, så kontakt her. Hos Jysk Lokal forsikring mener vi, at det er nemmere at tale forsikringer personligt over en kop kaffe, og vi kommer gerne ud til dig.

Gasværksvej 5
9000 Aalborg

info@jysklokalforsikring.dk

70 60 55 87

Tilmeld dig vores nyhedsbrev