Erhvervsforsikringer
Forsikringer til små og mellemstore virksomheder

Erhvervsforsikring

En god erhvervsforsikring kræver personlig kontakt og et kompetent forsikringsselskab. Vores vigtigste opgave er først og fremmesat at lytte til dig, og i fællesskab med dig finde den forsikringsløsning, som lige netop din virksomhed har brug for.

Vi hjælper dig

Hos Jysk Lokal forsikring kan vi hjælpe med erhvervsforsikring af virksomhed og medarbejdere – Primært for håndværker- eller udlejningsbranchen samt boligforeninger. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en lang række attraktive forsikringsprodukter.

Vi hjælper dig med alt fra arbejdsskadeforsikringer, erhvervs- og produktansvarsforsikring, løsøre/driftstabsforsikring, erhvervsrejseforsikring mm.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde lige netop dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os her eller på:

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor os?

Når du forsikrer dig gennem Jysk Lokal forsikring, vælger du samtidig også vores gode service og dækning.
Du bliver tilknyttet din egen lokale assurandør, og vi kan hjælpe dig med, at få de rigtige dækninger til netop dig og dine behov.

Agerer lokalt og er i området

Støtter lokale foreninger og dit lokalsamfund

Frit værkstedsvalg og håndværker ved skade på hus

Frit behandlervalg ved ulykke

Fri kilometer på bilforsikring

Jysk Lokal Forsikring

Få et tilbud indenfor 24 timer

Jysk Lokal Forsikring tilbyder løsninger til private og erhverv med udgangspunkt i deres behov.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for en snak om dine forsikringer, eller hvis du gerne vil være ny kunde hos os, så kontakt her. Hos Jysk Lokal forsikring mener vi, at det er nemmere at tale forsikringer personligt over en kop kaffe, og vi kommer gerne ud til dig.

Gasværksvej 5
9000 Aalborg

info@jysklokalforsikring.dk

70 60 55 87

Tilmeld dig vores nyhedsbrev