Retningslinjer:
Behandling af personoplysninger

Behandling af personoplysninger hos Jysk Lokal Forsikring

Her kan du læse om vores retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret oktober 2020. Det er vigtigt for os, at du er tryg i, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Du kan på siden her orientere dig om, hvem vi behandler personoplysninger om; herunder hvilke oplysninger vi indsamler, hvor vi får dem fra, hvem vi deler dem med og hvor længe vi gemmer dem. Efter lov om finansiel virksomhed og behandler dine personoplysninger fortroligt, behandler vi dine personoplysninger fortroligt. Denne tavshedspligt gælder også internt i virksomheden. Vi videregiver ikke dine personoplysninger uden dit samtykke eller med et andet lovlig grundlag for videregivelsen i lov om finansiel virksomhed og persondatalovgivningen.

Sådan behandler vi personoplysninger om dig​

For at kunne tilbyde, udarbejde og behandle forsikringssager, indsamler vi personoplysninger, som navn, adresse, CPR-nr, helbredsoplysninger om dig i det omfang det er nødvendigt. Vi indhenter disse oplysnigner fra dig via offentligt tilgængelig registre, som f.esk. BBR-registret, DMR-registreret, etc. – eller via vores samarbejdspartner Forsia Forsikring A/S.

Jysk Lokal Forsikring opbevarer de indsamlede oplysninger så længe, at det er nødvendigt i henhold til gældenden lovgivning. Oplysningerne kan benyttes til opfyldelse af af saglige formål eller. kontraktlige forpligtelser. Dine oplysninger bliver kun benyttet i overensstemmelse med gældende lovgivning til analyser, kvalitetssikring og rådgivning.

Videregivelse af dine oplysninger

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Det betyder, at en begrænset persongruppe har adgang til de oplysninger, vi har om dig. I nogle tilfælde videregiver vi de personoplysninger, vi behandler om dig, til de leverandører vi samarbejder med. Dette kan være ved behov for teknisk support, skadesbehandling, klagesager eller andre opgaver, der kræver adgang fra eksterne databehandlere. Dine personoplysninger overlades kun til vores vores databehandlere i forbindelse med behandling af sager og udelukkende efter instruks fra Jysk Lokal Forsikring. Hvis Jysk Lokal Forsikring bliver påkrævet eller hjemlet af gældende lovgivning eller domstolsafgørelse, herunder oplysningspligt overfor offentlige myndigheder, vil dine personoplysninger blive videregivet og behandlet i henhold til myndighedernes krav.

Indsigt i registrerede oplysninger

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener oplysningerne er forkerte eller vildledende, har du ret til at få dem slettet, blokeret eller rettet.
Henvendelse og klager skal ske til

Jysk Lokal Forsikringsagentur I/S
Gasværksvej 5
9000 Aalborg
info@jysklokalforsikring.dk

Du kan også klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K

Hvorfor os?

Når du forsikrer dig gennem Jysk Lokal forsikring, vælger du samtidig også vores gode service og dækning.
Du bliver tilknyttet din egen lokale assurandør, og vi kan hjælpe dig med, at få de rigtige dækninger til netop dig og dine behov.

Agerer lokalt og er i området

Støtter lokale foreninger og dit lokalsamfund

Frit værkstedsvalg og håndværker ved skade på hus

Frit behandlervalg ved ulykke

Fri kilometer på bilforsikring

Jysk Lokal Forsikring

Få et tilbud indenfor 24 timer

Jysk Lokal Forsikring tilbyder løsninger til private og erhverv med udgangspunkt i deres behov.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for en snak om dine forsikringer, eller hvis du gerne vil være ny kunde hos os, så kontakt her. Hos Jysk Lokal forsikring mener vi, at det er nemmere at tale forsikringer personligt over en kop kaffe, og vi kommer gerne ud til dig.

Gasværksvej 5
9000 Aalborg

info@jysklokalforsikring.dk

70 60 55 87

Tilmeld dig vores nyhedsbrev