Privatforsikringer
Køb de rigtige forsikringer her - så er du godt dækket!

Bilforsikring

Hos Jysk Lokal forsikring får du en fleksibel bilforsikring, der er tilpasset dig og dine behov. Vores bilforsikring er altid med fri kilometer og frit værkstedsvalg i Danmark. Derudover har du mulighed for en række tilvalg, der sikrer at du får lige præcis den forsikring, som du har brug.

Indboforsikring

Hos Jysk Lokal forsikring ved vi, at vi livet kan være uforudsigeligt. Derfor inkluderer vores indboforsikring meget mere end husstandens indbo i tilfælde af brand, tyveri eller vandskade.

Ulykkesforsikring

Man kan komme til skade på mange måder. Ulykkesforsikringen dækker pludselige skader der fører til et varig mén. Vi dækker altid 100% ved MC-kørsel, behandler udgifter, dobbelterstatning. Forsikringen kan udvides med farlig sport.

Læs mere om vores privatforsikringer her

Der er mange privatforsikringer at vælge imellem, nogle er lovpligtige – andre er ikke. Fælles for forsikringsbranchen er, at det kan være svært at danne sig et overblik over, hvilke løsninger der er de bedste.

Hos Jysk Lokal forsikring hjælper vi dig med at navigere i de forskellige privatforsikringer, giver dig klarhed over, hvad der er lovpligtigt, hvad der er tilvalg, de forskellige fordele og ulemper, der er forbundet med det og hvad det potentielt vil koste dig. Alt dette gør vi for at hjælpe dig med at tage de rette valg for dig og dit liv. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning til dig og dine behov.

Vi har nogle af Danmarks bedst dækkende forsikringer på markedet, og har derudover mulighed for en række tilvalg, der sikrer at du får lige præcis den forsikring, som du har brug.

Det er lovpligtigt at have følgende privatforsikringer

Nogle forsikringer er lovpligtige – herunder kan du se, hvilke forsikringer det drejer sig om.

Øvrige forsikringer.

Hos Jysk Lokal Forsikring tilbyder vi følgende forsikringer:

Hvorfor os?

Når du forsikrer dig gennem Jysk Lokal forsikring, vælger du samtidig også vores gode service og dækning.
Du bliver tilknyttet din egen lokale assurandør, og vi kan hjælpe dig med, at få de rigtige dækninger til netop dig og dine behov.

Agerer lokalt og er i området

Støtter lokale foreninger og dit lokalsamfund

Frit værkstedsvalg og håndværker ved skade på hus

Frit behandlervalg ved ulykke

Fri kilometer på bilforsikring

Jysk Lokal Forsikring

Få et tilbud indenfor 24 timer

Jysk Lokal Forsikring tilbyder løsninger til private og erhverv med udgangspunkt i deres behov.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for en snak om dine forsikringer, eller hvis du gerne vil være ny kunde hos os, så kontakt her. Hos Jysk Lokal forsikring mener vi, at det er nemmere at tale forsikringer personligt over en kop kaffe, og vi kommer gerne ud til dig.

Gasværksvej 5
9000 Aalborg

info@jysklokalforsikring.dk

42 44 94 54​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev