Klagevejledning
Er du uenig kan du klage her

Er der sket fejl eller misforståelser i din forsikring?

Sådan klager du

Som kunde i Jysk Lokal Forsikring gør vi alt, hvad vi kan for at give dig den bedste dækning samt sikre dig den bedste oplevelse. Desværre kan der ske fejl eller misforståelser – og hvis du har opdaget det, vil vi gerne vide det. Vil du klage over vores arbejde, kan du læse om mulighederne her.

Er du uenig i afgørelsen af din sag?

Hvis du ikke er enig i vores afgørelse af din forsikringssag, beder vi dig først og fremmest kontakte den konsulent, der har behandlet din sag. Ofte kan en samtale få løst få løst eventuelle uenige, og er oftest nemmest og hurtigst for begge parter.

Hvis du efter din henvendelse fortsat er uenig i din afgørelse, måden vi har udført opgaven eller hvis der er sket fejl, har du forskellige klagemuligheder.

Vil du klage?

Ønsker du at klage over vores arbejde, beder vi dig skrive til vores klageansvarlige. Inkluder gerne så meget information som muligt. Vi vil gerne vide:

Det er også en god idé, at vedhæfte at skriftlig materiale, som breve og e-mails, som du har modtaget fra os – og som selvfølgelig kan understøtte din klage og sag

Vi beder dig sende klagen til info@jysklokalforsikring.dk, att. Direktionen. Her vil vi kigge din sag nøje og alvorligt igennem.

Vi bestræber os på at løse sagen så hurtigt som muligt. Nogle gange er der behov for at indhente yderligere materiale, der kan forlænge behandlingstiden. Vi holder dig orienteret herom, og kontakter dig også, hvis vi får brug for flere oplysninger.

Kan du ikke nå til enighed med Jysk Lokal Forsikring?

Det er ikke altid, at vi kan nå til enighed. I disse tilfælde kan du klage til Ankenævnet for Forsikring.

Nævnet behandler klager over alle typer private forsikringer. Ankenævnet tager ikke stilling til klager over erhvervsforsikringer. Du kan læse mere om dine muligheder her.

Er du borger i et andet EU-land?

Bor du i et andet EU-land en Danmark, kan du indgive din klage via EU-kommissionens online klageportal. Den kan du finde her.

Forsikringsoplysningen

Har du brug for overordnet råd og vejledning til erhvervsforsikringer eller i tilfælde hvor du er skadelidte i en sag, har du mulighed for at kontakte Forsikringsoplysningen. Det kan du gøre her.

Hvorfor os?

Når du forsikrer dig gennem Jysk Lokal forsikring, vælger du samtidig også vores gode service og dækning.
Du bliver tilknyttet din egen lokale assurandør, og vi kan hjælpe dig med, at få de rigtige dækninger til netop dig og dine behov.

Agerer lokalt og er i området

Støtter lokale foreninger og dit lokalsamfund

Frit værkstedsvalg og håndværker ved skade på hus

Frit behandlervalg ved ulykke

Fri kilometer på bilforsikring

Jysk Lokal Forsikring

Få et tilbud indenfor 24 timer

Jysk Lokal Forsikring tilbyder løsninger til private og erhverv med udgangspunkt i deres behov.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for en snak om dine forsikringer, eller hvis du gerne vil være ny kunde hos os, så kontakt her. Hos Jysk Lokal forsikring mener vi, at det er nemmere at tale forsikringer personligt over en kop kaffe, og vi kommer gerne ud til dig.

Gasværksvej 5
9000 Aalborg

info@jysklokalforsikring.dk

70 60 55 87

Tilmeld dig vores nyhedsbrev